perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pihapenkin uusi elämä


Koska löhöily ja rentoilu aina jossain vaiheessa alkaa tuntumaan ihme kyllä tylsältä, on kiva välillä tehdä jokin pieni piristävä projekti. Pidemmän aikaa jo olen katsellut sillä silmällä mökillä ollutta vanhaa pihapenkkiä. Se on ollut kulunut ja haalistunut ja vinksallaankin, mutta isännän strategisesti oikein sijoittamat pari ruuvia korjasivat jo aiemmin pahimmat kallistumat. Maalia penkki kyllä kaipasi pintaansa, vaikka se joskus olikin jo saanut ainakin yhden uuden kerroksen - alkuperäisen vaaleansiniharmaan päälle oli vedetty viininpunainen. Vaikka penkki päälle päin näytti aika purkukuntoiselta, hävittämistä en olisi millään raaskinut tehdä - penkki on kuitenkin ukkini tekemä, kuten monet muutkin mökin huonekalut. 


Sadepäivän ratoksi siis hiomakone käteen ja vanhaa maalia poistamaan! Ja sitten parina päivänä maalia pintaan ja lopputulos on tämä:Penkki sai ainakin ensin alkuun kunniapaikan saaren kärjestä, lasten uimapaikan vierestä, katse järven selälle päin. Siinä on nyt kiva istuskella vahtimassa uivia lapsia, katsella järvelle ja säilöä pyyhkeetkin. 


6 kommenttia:

 1. Tulipas siitä upea! Ei meinaa tunnistaa enää samaksi penkiksi kun ennen -kuvassa. Hienoon paikkaankin se on päässyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paikka on kyllä kiva, ja mahdollistaa monta käyttötarkoitusta penkille. Tässä myöhemmin sille ilmestyi vielä yksi käyttötarkoitus: toimia kalapakkitelineenä. En ollut kovin innostunut! ;)

   Poista
 2. Kyllä maali saa ihmeitä aikaan:)
  Penkistä tuli tosi kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pelkkä maali tekee kyllä monesti ihmeitä, se on totta! :)

   Poista
 3. wau, tulipa tosiaan hieno penkki!
  ja ihania kesäkuvia tuossa edellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Voikohan kesäkuvia saadakaan epäonnistumaan, jos niissä vain on aurinkoa ja iloisia lapsia? ;)

   Poista

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)