sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pakkasen puraisema aamu








Tänä viikonloppuna meitä on kyllä hemmoteltu upeilla ilmoilla! Öisin on kylmä, ja aamulla auringon noustua joka paikka kimaltaa ja kimmeltää. Päivällä ulkoilusää on ollut mitä parhain ja posket kiittävät auringonsäteistä. Me vietimme eilen viitisen tuntia Alhovuoren rinteissä ja tänään kolmisen tuntia jäällä hiihdellen. Tuntuu hyvältä ja antaa virtaa edessä olevaan viikkoon!















Kuvaamissani puissa yhdellä oksalla istuskeli viluisen näköinen sinitiainen. Olin juuri edellispäivänä kuvaillut sinitiaisia ja olin innoissani uusista kuvakulmista. Oksien välissä lymyilevää tirppasta ei kuitenkaan niin vain saanutkaan kuviin; kamera halusi joka kerta tarkentaa ympäröiviin oksiin! Tämä oli ainoa kunnollinen kuva, jonka tirppasesta sain kädet jäädyttävän kymmenminuuttisen päätteeksi. Turhauttavaa, mutta samalla kivaa, että edes yksi jotenkutenkuva jäi muistoksi.






2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä ollut niin hienoja ulkoilukelejä!
    Itse en ole saanut aikaiseksi kantaa kameraa ulkona mukana, josko huomenna ryhdistäytyisi :)
    Mukavia talvipäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, vihdoinkin!

      Kameran kantaminen on mullakin jäänyt tosiaan vähemmälle, kun en jaksa keskittyä kuvaamiseen silloin, kun vietämme aikaa yhdessä perheen kanssa. Välillä sitten otan omia hetkiä kameran takana, kuten näitäkin kuvia kuvatessani aamusella muun perheen vielä hippaloidessa pyjamassa ;)

      Mukavia talvipäiviä myös sinne! :)

      Poista

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)