tiistai 12. huhtikuuta 2011

Vihreää, kiitos!

Olin jo vähän aikaa miettinyt yrttipuutarhan ostamista. En ollut ihan varma sen hankinnasta, koska hintakin oli mielestäni aika iso ottaen huomioon, etten ollut 100% vakuuttunut sen erinomaisuudesta. Jossakin näin sitten tarjouksen, jolla sai Plaza Koti -lehden 10 numeroa ja IndoorGardenin Herb:ie 23:n yhteishintaan 49€. Yhteistarjouksena tämä oli jo niin houkutteleva, että siihen oli tartuttava! 

Niinpä sisäpuutarha kotiutui meille. 
(kuva täältä )

Puutarha oli suhteellisen helppo koottava. Valkoisessa (saatavana myös muissa väreissä) alaosassa kiertää vesi pumpun avulla ja yläosassa on valaisin. Puutarha pitää päällä ollessaan pientä hurinaa ja valo on kirkas, mutta laite on kyllä tehokas! Laitoin siihen kokeilumielessä vanhan basilikan ja salaatin viime rippeet ja nekös innoistuivat kasvuun! 

Tuo pienempi malli, joka meilläkin on, vetää hyvin kaksi tai kolme kaupan pientä yrttiruukkua. Ruukkujen ympärille tulee tuollaiset muoviliuskat, jotka nätisti peittävät ruukut ja mullat. Siisti, kätevä ja ehdottoman hyvä laite - suosittelen! On ihanaa, kun tuoreita yrttejä voi napsia ruukusta ja niitä ei tarvitse enää ostaa jatkuvasti. Ensi talveksi ehdoton laite, kun kasvimaa ei enää ole käytössä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)