tiistai 10. tammikuuta 2012

Blossa

 
Remontti on loppusuoralla ja lapset tuhisseet onnellisina omissa huoneissaan jo pari yötä. Pientä säätöä huoneissa riittää vielä paljon, muun muassa Ne Oikeat Verhot uupuvat enkä tänään ainakaan löytänyt mitään sopivaa kangasta. Mutta ehkä ne oikeat kankaat kävelevät vielä vastaan jostain, siihen asti mennään vanhoilla. Vaikka harmittaakin, ettei huoneita saanut oikopäätä valmiiksi. 
 
Ja oma urakkansa odottaa vielä työ-/kirjastohuoneessa, joka on vielä kuin pommin jäljiltä. Sieltä pitäisi hävittää ainakin yksi sohva ja yksi iso nojatuoli sekä vitriinikaappi. Haluaisiko joku hakea? Tilan raivaamisen jälkeen olisi edessä vielä massiivinen operaatio papereiden järjestelemisessä. Huoh. 
 
Eilen illalla korkattiin vihdoin Blossa, joka on ollut kaapissa syksystä lähtien. Jostain syystä minulla on ollut negatiivisia ennakkoluuloja tätä glögiä kohtaan ja olen miettinyt varsinkin sitä, mitä mieltä olen glögin ja kahvin maun sekoituksesta. Pelko osoittautui kuitenkin vääräksi ja Blossa oli todella hyvää! Kahvin maku on pelkkä aavistus, enkä tiedä olisinko sitä havainnutkaan ellen olisi tiennyt sitä makustella. Muuten Blossa on erittäin pehmeä ja hyvä glögi, suosittelen! Valitettavasti sitä ei taida enää monestakaan paikasta saada, mutta ensi vuoden Blossan maistelen kyllä, ehdottomasti. 

3 kommenttia:

 1. Mä testasin Blossaa ennen joulua huoneen lämpöisenä, lämmitettynä sekä perusglögin terästeenä. Mulle jäi vähän sellainen en oikein osaa sanoa -fiilis. Tavallaan maku oli ihan ok, toisaalta taas maistui parhaiten perusglögin seassa :)

  Ennakkoluulot oli minullakin, mutta kahvinmaku ei tosiaan ollut niin voimakas kuin odotin. Mutta joku maata tärisyttävä siitä kuitenkin puuttui, ei päässyt mun glögi-suosikkien joukkoon. Mutta mä olen kyllä muutenkin enemmän omenamehupohjaisten glögien kaveri =)

  VastaaPoista
 2. Niin, ja onnea pojille omista huoneista!! Teiltä toi tuntuu käyvän niin näpsästi, niin tuletteko tekeen meidän keittiön loppuun? Olis ihan vaan "pari pikkujuttua" kesken =D

  VastaaPoista
 3. Joo, nää glögijutut on kyllä niin makuasioita kuin olla voi. Ja maistelukokemukseen voi vaikuttaa mikä vain muuttuva olosuhde alkaen glögin lämpötilasta päättyen tähtien asentoon :) Mutta niiden maistelu on kyllä joka tapauksessa kivaa!

  Kiitos vain, mutta keittiöremontti ei ihan yhtä näpsästi taitaisi sujuakaan...poikien huoneiden remontti ja muuttaminen kävi kätevästi pienen remonttiraivon siivittämänä - sen sellaisen "nyt tää tehdään alta pois ettei tässä kulu koko kevät", mutta keskenhän se on ja se paras terä koko touhusta on kyllä katkennut. Nyt kerätään uutta "raivoa" saattaa työhuone kuntoon. Joten ei muuta kuin tsemppiä teille keittiön kanssa ja ps, otan osaa :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)