sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskoristeet


Olen hyvä säilömään koristeita. Joulut, pääsiäiset, vaput - kaikki juhlat sujuvat yleensä iloisesti niin, että joko unohdan koko koristeet tai ehkä haen niitä esille, mutta en saa laitettua paikoilleen. Koskaan ei ole oikein sopivaa paikkaa, tai sitten suunnittelen niille niin hienot puitteet, etten saa aikaiseksi niin suuritöisiä askarteluja ja lopulta ne jäävät kokonaan laittamatta.



Esikoinen oli  saman tien nähtyään esiin ottamani koristeet ripotellut ansiokkaasti suurimman osan ympäri taloa, mutta muutamaan pieneen en antanut hänen koskea - niitä ei olisi sen jälkeen kukaan enää löytänyt. Säilöttyäni niitä muutaman päivän keittiön sivupöydällä päätin muuttaa luutuneet tapani ja iskin koristeet ulko-ovien lähelle roikkumaan. Etuoven vieressä kasvaa syyshortensia ja takaovella on kukkaruukkuun istutettu iso koivunoksa, joka vänkyröineen on itse asiassa aika hauskan näköinen. 



Siinä ne ovat näkyvillä, kaikkien ilona ja kerrankin käytössä! Mitä sitten, vaikka kevätsade huuhtoisikin värejä - eivät ne säilöttynäkään kenellekään hyvää mieltä tuo.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)