maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ostoslista Ikeaan

Sähköpostiin tupsahti taas kuukausittainen mainosviesti Ikeasta. Olen jo vähän hahmotellutkin ostoslistaa mielessäni kesän ostosretkelle, mutta mainoskirje ja online-lehti saivat vähän täydentämään listaa.

Ensinnäkin tämä:
Kuva on vähän sumea, mutta toivottavasti siitä saa selvää. Eli kylmäkassi, sisältää kaksi kylmäpatruunaa. Hinta 3,95. Ei paha. Kylmäkasseja meillä ainakin tarvitaan aika monta kesäisin mökkireissuilla. Eikä niitä olisi pahitteeksi käyttää enemmän tavallisilla kauppamatkoillakaan. Tässä kassissa on kivat värit. Jos koko on passeli, tämä pääsee meille, vaikka normaalisti en välitäkään kauheasti malleista, joissa yläosa kapenee. Se rajoittaa käyttötilaa aika paljon. 

Kotiin ammeeseen tämä:
Kylpyhuonematto, kroko. Hinta 7,95. Lapset ja amme on aina välillä vähän sellainen riskiyhdistelmä, ainakin meillä, kun pojilla vauhtia tuntuu riittävän vaikka muille jakaa. Kerrankin löytyi liukuestematto, joka näyttää hyvältä ja on kaiken lisäksi hauskan näköinen! Mökille olen etsinyt sellaisia puisia ritilöitä lattialle, jotta saunaan saisi myös jalkojen alle jotain muuta kuin kaakelin. Aloin jo hiukan miettimään, pitäisikö sinnekin kuitenkin laittaa tällaiset...nämä ovat niin hauskat! :)

Ja sitten kattauksien iloksi:
Nämä tabletit terassille. Seuraksi näitä sinisiä roikkumaan terassin reunamille:
  Ja jälkiruokakulhoiksi näitä:
Solbränd -kulhot vain 1,95 / 2kpl. Anoppi oli ostanut mökilleen näitä, ja ovat juuri sopivan kokoisia jäätelökulhoja. Ja miksei puurokulhojakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)