torstai 7. kesäkuuta 2012


Kaunis keskiviikko. Isäntä kävi hakemassa makkaraa, pakattiin onkivehkeet ja hurautettiin rantaan. Viritettiin onget, ihmeteltiin kuinka joka paikassa surraa ja pörrääkään ja nautittiin luonnosta ja vapaaillasta. 


Rantasipipariskunta oli ehättänyt tehdä kodin maalaiturille, joka on mummulan mökkirannan paras onkipaikka. Paljon työtä ja taitoa vaatinut rakennelma - toivottavasti vielä vierailumme jälkeenkin käyttöön huolittu. Ei ollut tarkoitus häiritä! Tuossa koivun yläpuolella näkyy muuten tummana järven vedenpinta, eli melkoinen rantatontti pariskunnalla on! 


  

Pojat saivat vanhat itkuhälyttimiksi ostetut radiopuhelimet leikkeihin. Äitiä ja isää vakoiltiin ammattimaisin ottein ;) 
Kylmä on edelleenkin, ja taivaalla mustia pilviä. Kerran jo heräillyt kesä antaa odottaa itseään. Toivottavasti ei enää kauan...
 Rantasipien lisäksi tahattomasti osuimme häiritsemään myös ampiaisen pesäpuuhia. No, makkaranuotio saatiin silti sytytettyä ja makkarat paistettua. Mikään ei voita ulkoilun lomassa nuotiomakkaraa! Kauniit kukkijat rannassa. Tunnistaako joku?


Mökin seinässä oli vastassa upea näky...juuri kuoriutunut sudenkorento värisytteli siipiään auringossa!

2 kommenttia:

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)