keskiviikko 8. elokuuta 2012

Terassin uusi ilme


Mökin terassilla oli yksivuotissynttärit ja niiden kunniaksi se ajateltiin käsitellä puunsuoja-aineella. Törmäsin kaupassa Tikkurilan Kelopuu -väriseen käsittelyaineeseen ja siitä se ajatus sitten lähti...osa terassista on kuitenkin betonia, joten harmahtava pinta sopii sen kanssa paremmin kuin hyvin. Ja koska käsiteltykin puu tuppaa ajan saatossa harmaantumaan, niin ajattelin sen kelonharmaana harmaantuvan aika nätisti. :)

Tässä vielä kuva terassista vanhalla pinnalla...kuva viime syksyltä, siksi noin paljon kellastuneita lehtiä. Ei tietysti paha tämänkään värisenä, mutta...


Tässä näkyvät hyvin led-valot, jotka isäntä asensi sekä terassin etureunaan että kaidepuiden alle niin, että ne muodostavat ikään kuin valoverhon kaiteiden alle pimeällä. Täytyy joskus oikein kunnostautua pimeäkuvaamisessa ja ottaa terassista kuva iltavalaistuksessakin, se on nimittäin aika kiva. Aika hyvin sopii värisävy betoniin ja mattoihin, vai mitä? Ja etenkin sitten, kun se hieman haalistuu.Tässä kuvassa näyttää ehkä vähän tummemmalta kuin oikeasti onkaan.


Samalla aineella ja värillä tuli vielä käsiteltyä mökin portaat ja vesipumpun koppikin. Nyt on painekyllästetty puu saatu peittoon ja yhtenäinen ilme puupintoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)