sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Syksyn lämmittäjät


Ihanassa suden hetki -blogissa bannerissa todetaan, että "koska maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotakin karvaista". Suden hetki -blogissa sillä toki tarkoitetaan vähän muuta, mutta ihan toteamuksena se pitää monella tavoin ihan paikkaansa. Meillä karvoja maailman ja ihmisen väliin tuovat  kissat, mutta jotain muutakin tarvitaan - ainakin näin syyspimeällä ja etenkin sitten pakkasilla. Siksi meillä kaivetaan syksyn tullen esiin taljoja...
...ja valoja:Hain pihalta omenapuun oksan, suihkuttelin sen valkoiseksi, asetin roikkumaan ja viritelin valot päälle. Aika kiva siitä tuli! Tykkään paljon tuosta Clas Ohlsonilta ostetusta valosarjasta, joka toimii paristoilla. Se on kätevä, kun sen voi viritellä mihin vain pistorasiankin ulottumattomiin. Ja mikä parasta, sillä voi harhauttaa katsetta osumaan enemmän siihen tuon tuolin sijaa...(pimeällä toimii huomattavasti paremmin kuin tässä kuvassa).


Meillä on siis eteisessä ehta nojatuoli. Siis ei mikään kenkien laittamisen helpottamiseksi hankittu istuin, vaan kunnon vanha nahkainen tv-tuoli. Oikein isännän tuoli. Ja isännän takia se siihen jäikin...nimittäin hankittuamme olohuoneeseen uuden tämä sai häätötuomion ja siirrettiin eteiseen odottamaan siirtoa muualle. Siinä sitten ennen siirto-operaatiota isäntä istahti nojatuoliin räpläämään kännykkäänsä eikä suostunutkaan enää nousemaan. Ainakaan ennen kuin suostuin säilyttämään sen. Ja itse asiassa se onkin ihan mahtavalla paikalla; keskellä taloa, siitä on näköyhteys pääosaan huoneista ja se on kännyköiden ym. padien välittömässä läheisyydessä. Siihen on mukava istahtaa lukemaan tekstiviesti tai päivän uutisotsikot esimerkiksi odotellessa kahvin tippumista viereisessä keittiössä. Ja se on mukava. Varsinkin, kun jaloissa olevan taljan uumeniin voi upottaa varpaat. Ei ehkä viimeisen päälle sisustuksellinen tai feng shuin mukainen, mutta mukava ja käytännöllinen. Ja parhaani olen yrittänyt saadakseni sen naamioitua sisutukseen sopivaksi... ;)


 Lisää valoa eteiseen tuovat tuikkukipot ja uusi valaisin - tai valaisin on vanha, joku Ikean malli. Ostin siihen vain uuden varjostimen Pentikiltä.  

2 kommenttia:

 1. Mä oon kesästä saakka suunnitellut noita oksien valkoiseksi maalaamisia, vaan empä oo saanu aikaan...
  ihanat ne valko-mustat pallura valot! :)
  mukavaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän mäkin olen suunnitellut sitä jo vaikka kuinka kauan, ja arvaa vaan kauanko siinä loppujen lopuksi meni, kun vain ryhtyi? Joskus on vaan niin kiva saada aikaan jotain, mitä on pitkään suunnitellut... ;)
   Mukavaa joulun odotusta myös sinne!

   Poista

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)