sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

RistiäislahjaTänään on pienen prinsessan ristiäispäivä. 

Olin jo vähän aikaa tuskaillut hyvää ideaa lahjaksi, enkä ollut keksinyt mitään kivaa. Pidän itsetehdyistä lahjoista, siis sekä niiden tekemisestä että saamisesta, mutta tekemiseen ei aina löydy hyviä ideoita. Pyörittelin mielessäni jo vähän aikaa jotakin kudottua, mutta koska en saanut aloitettua mitään, alkoi aika loppua. Kunnes näin ananan blogissa täydellisen lahjan! Kaunis, itsetehty, - ihana! 

Sovittelin myös ensin alkuun nappeja taulupohjaan, mutta lisänappeja ostaessani huomasin kaupassa näitä...mitä nämä nyt ovatkaan? Näissä on siis takana ripustuslenkki, jonka leikkasin sivuleikkureilla pois. Sitten vain liimailemaan! Koska en ollut varma, saanko liimalla nämä pysymään kiinni, tein toisen version napeista niin, että ompelin ne kankaaseen. Tästä tuli kyllä vähän kivempi, joten päädyin kietaisemaan tämän lahjanaruun. Ristiäissankarin isosisko saa lahjaksi napeista tehdyn jonkinlaisen lahjan sitten jossakin vaiheessa - molempien nimi kun alkaa e:llä. 

Hauska sattuma muuten, että myös ananan alkuperäisen lahjan nimi alkaa e:llä! ;) Käykää ihmeessä kurkkaamassa ananan alkuperäinen idea ja kuvat yllä olevasta linkistä. Kuvat ovat nimittäin niin paljon hienommat kuin omani! 

                Kiitokset hienosta DIY-ideasta! 2 kommenttia:

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)