maanantai 26. syyskuuta 2011

Lastenhuonesuunnitelmia

Esikoinen ja kuopus ovat tähän saakka jakaneet huoneensa. Viime aikoina on kuitenkin alkanut tuntumaan siltä, että yhteiselo voisi olla helpompaa eri osoitteissa, eikunsiis huoneissa, ja koska joka tapauksessa esikoisen mennessä ensi syksynä kouluun tarvittaisiin omaa tilaa ja rauhaa jo koulujuttujenkin takia, on käynnistynyt operaatio "omat huoneet lapsille". Kuten jokainen operaatio, vaatii tämäkin huolellista suunnittelua. Vaikkakin joskus tuntuu siltä, että "soitellen sotaan" eli suora hyökkäys ja toimintaa voisi olla parempi vaihtoehto. Tässä on nimittäin mietitty niin väliseinien rakentamista kuin täydellistä huonejakojen uusimistakin. Toki silti mieltä kutkuttaa jo se kivempi puoli, eli sisustaminen. 


Ajattelin lähestyä sisustussuunnittelua ruohonjuuritasolta eli värimaailmasta. Tähän tarkoitukseen selasin netistä erilaisia lastenhuoneiden kuvia, joita voisin esitellä pojille. Saisivat sitten siitä miettiä, että mihin värimaailmaan huoneiden sävy voisi kallistua. 
 


Sinipunaista, kenties? Ehkä jätetään nallet pois, ja esitetään väritys hiukan selkeämpänä?Nykyisessä huoneessa on sinistä ja limeä, joten toivottavasti toinen valitsee sen värimaailman...mitä me muuten tehdään jo niille olemassa oleville tekstiileille ja miljoonalle pikkutavaralle?Tai ehkä sinistä -tai tässä enemmän turkoosia- ja mustaa sekä tummanharmaata?
Tämä on oma suosikkini. Selkeä, kuitenkin kodikas. Tähän voi lisätä ripauksia mitä tahansa väriä, vaikka vaihdella välillä. Ja neutraaliin taustaan käy hyvin se mieletön määrä värikästä rojua, mitä siellä aina on pitkin poikin. Siitä huolimatta, että se ei sovi ollenkaan kuvaan sisustuksellisesti. :/
Kaikki kuvat Googlen kuvahaun kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)