maanantai 13. helmikuuta 2012

Hah.

Ongelmani kuvien lisäämisessä oli siis vain Picasassa. Sieltä saa näemmä ladata vain rajallisen määrän kuvia. Kun taas näin siirtämänllä kuvat omasta kansiosta kuvien lisääminen bloggeriin sujuu kyllä. Tuleehan tässäkin raja vastaan, mutta ei onneksi vielä! Mitä kautta te muut muuten lisäätte kuvia? Ja mitä kuvankäsittelyohjelmia käytätte? 

 Viikonloppu sujui ihanan leppoisasti ja rauhallisesti. Lauantaiaamuna tapahtui jotain historiallista: loistavien yöunien jälkeen heräsin ihan omia aikojani, pirteänä ja levänneenä. Lasten syntymän jälkeen sellaista ihmettä ei ole tapahtunut; joka aamu joko herätyskello, lapset tai isäntä on herättänyt. Luulin jo, ettei tällaista aamua tulisikaan!
Ihanaa viikon alkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi, miten kovasti toivoisin, että tuommoinen ihme osuisi omalle kohdallekin! Inhottaa, kun unituntien määrästä riippumatta ei koskaan herää pirteänä eikä varsinkaan ilman tolkutonta torkuttelua.

  Kuvankäsittelyyn käytän Gimpiä – tosin en oikeastaan osaa käsitellä niitä mitenkään hienosti; joskus rajaan ja aina skaalaan vähän pienemmäksi. Välillä kokeilen jotain hienouksia, tuherran tunti tolkulla ja sitten luovutan :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on käytössä tuo Picasa,ihan bloggailun alkuaikoina sain neuvon pienentää kuvia ettei kuvatila täyty niin helposti ja totta taisi puhua,reilun vuoden jälkeen olen käyttänyt vasta 14 prosenttia kuvatilasta,vielä kun postais kaikki arvontalinkitys ym,kuvat jotka ei ole käytössä niin varmaan tippuis vielä tuosta...Onnittelut loistavista yöunista,muistan itsekin kun tuo ihme tapahtui ensi kertaa tytön syntymän jälkeen,melkein säikähdin että mitä nyt tapahtui=D

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että kuva-asia selvisi!

  Lataan aina kuvat suoraan koneelta (muistikortilta) joten en tullut ajatelleeksikaan tuota Picasa -asiaa.

  Kauniit lumikuvat onkin :)

  VastaaPoista
 4. Hmmm, lataan siis jatkossa suoraan kuvia ja toivon, että bloggerin kuvatila riittää vielä piiiitkään. Tosin voisin tietysti vähän panostaa kuvien pienentämiseenkin. Ja taidan kokeilla kuitenkin Gimpiä Picasan lisäksi.

  Kiitos teille vinkeistä! :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)