perjantai 2. maaliskuuta 2012

Viikonlopun alku

Hei pitkästä aikaa! Ihana huomata, että täällä vielä joku käy kurkkimassa, vaikka tekstiä ja kuvia on viime aikoina tullut aika harvakseltaan...ja tervetuloa lukijaksi, Mari, kiva että uusiakin kasvoja liittyy mukaan! 

Se ajan imaiseva aukko on jälleen pesiytynyt meille, tai sitten kevätväsymys vain on saanut jo otteen. Kun ei oikein kulje, niin ei kulje. Normaali arki rullaa eteenpäin ja nautin suunnattomasti tavallisista kotihetkistä, mutta mitään ylimääräistä en ole saanut aikaan. Kuvaaminen, käsityöt - mitään en ole saanut itsestäni irti. Sisustussuunnittelijalla käynti antoi kyllä potkua suunnitelmiin, mutta minkäänlaiselle toteutusasteelle en ole olohuoneen suhteen päässyt! Ja toisaalta, tämä Sisustaja saattaisi kyllä liikutella huonekaluja vikkeläänkin vauhtiin päästessään, mutta Se Toinen (aikuinen joka meillä asuu) jarruttaa hommaa puhumalla jostakin television piuhoista ja kaapeleista, jotka eivät ole tarpeeksi pitkiä - ja kaikesta sellaisesta toisarvoisesta. No, ehkä sekin projekti tästä joskus etenee.

Eilen lähti sohva työhuoneesta uuteen osoitteeseen, joten jos työhuoneen saisi viikonloppuna vihdoin edes vähän valmiimmaksi. Sinne tosin täytyy tehdä joitain hankintoja, jotka taas vaativat rahaa ja paneutumista, joten saattaa olla että sekin väistyy tuonnemmaksi... ;) Tämän viimeisimmän pienen remonttirupeaman jälkeen iski kyllä kieltämättä pieni taisteluväsymys, ja koska kaikki on nyt kuitenkin jotensakin kohdallaan, niin juuri nyt ei jaksa suorittaa. 

Tänä viikonloppuna on tiedossa ulkoilua, rentoilua, hölläilyä, kyläilyvieraita ja toivottavasti vain kaikkea mukavaa. Oikein mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)