perjantai 13. huhtikuuta 2012

Päivä Tallinnassa

 Ah, loma. Ihana joutilaisuus ja mahdollisuus tehdä kaikkea sitä, mihin ei tunnu arkena aika riittävän. Yksi lomapäivä vietettiin isäni ja isännän kanssa Tallinnassa. Rankka reissu; aamulla yli, muutama tunti Tallinnassa ja illalla takaisin. Mutta kaikki haluttu saatiin hoidettua ja ekstrana muutama kuvakin tuli otettua... 


 Tallinna on omalla tavallaan hieno kaupunki, ja varsinkin Vanhan kaupungin puolella näkee sen kaiken hienon, mitä joskus kauan sitten siellä on rakennettu. Viro oli aikanaan yksi Itämeren mahtimaista, ja se näkyy. Valitettavasti näkyy myös, mitä aika Venäjän vallan alla on tehnyt. Jälkien korjaaminen tulee viemään aikaa, ja onko niiden korjaamiseen edes edellytyksiä - se jää nähtäväksi. Tällä kerralla meillä ei valitettavasti ollut aikaa (eikä oman auton kanssa liikkuessa suoraan sanottuna oikein haluakaan) käydä Vanhan kaupungin puolella. Täytyy tehdä uusi retki sinne vielä, niin että pääsen kuvaamaan sitä puolta kaupungista oikein ajan kanssa! 


Perekonnasuhete keskus. Viron kieli on ihana. ;)1 kommentti:

  1. Meillä Eveliina halusi aikoinaan ajella Tallinnassa bussilla, että saisi kuunneltua just tota vironkieltä. Se rakastui siihen täysin:)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)