Kiitos, että olit poikennut blogissani ja anteeksi kovasti, että vastaus kesti näin kauan! Luin kyllä kommenttisi ja sitten unhodin ihan totaalisesti vastata.
Kyselit, että miten marinoin hirvenpaistin. En halunnut mitään voimakkaita mausteita, niin öljyn sekaan laitoin mustaa pippuria jauheena sekä kokonaisina, suolaa, kuivattua oreganoa, valkosipulin kynsiä reilusti ja pari sipulia viipaloituna. File oli meillä aika paksu, niin leikkasin lihaan viillot noin puoleen väliin ja laitoin sisään suolaa ja valkosipulin kynsiä paljon.
Hei Johanna,
VastaaPoistaKiitos, että olit poikennut blogissani ja anteeksi kovasti, että vastaus kesti näin kauan! Luin kyllä kommenttisi ja sitten unhodin ihan totaalisesti vastata.
Kyselit, että miten marinoin hirvenpaistin. En halunnut mitään voimakkaita mausteita, niin öljyn sekaan laitoin mustaa pippuria jauheena sekä kokonaisina, suolaa, kuivattua oreganoa, valkosipulin kynsiä reilusti ja pari sipulia viipaloituna. File oli meillä aika paksu, niin leikkasin lihaan viillot noin puoleen väliin ja laitoin sisään suolaa ja valkosipulin kynsiä paljon.
Toivottavasti tästä oli jotain apua!
Mukavaa loppuviikkoa!
Kiitos Maria,
VastaaPoistatäytyykin kokeilla! Meillä on pakastimessa nyt hiukan hirvenlihaa ja aika paljon peuraa, joten kaikki hyvät vinkit ovat tervetulleita!