maanantai 28. toukokuuta 2012

Haasteita
Haasteita siis, mutta ei onneksi ylitsepääsemättömiä sellaisia. Toisin sanoen ihan kivoja blogihaasteita, kiitos näistä! Molemmissa haasteissa siis vastataan haasteen esittäjän yhteentoista kysymykseen ja sen jälkeen haastetaan 11 bloginpitäjää yhdellätoista kysymyksellä. 
Ensimmäisen haasteen sain Inkalta Auring*n Ihanat -blogista:
1. Lempivärisi?
Niitä on paljon! Tilanteen mukaan, eri sävyisinä. Mutta jos jotain pitää valita, niin sanotaan vaaleanpunainen ja harmaa - yhdessä, ei sekaisin. ;)

2. Hartain toiveesi?
Pliisua ja kliseistä, mutta ihan totta toivon enemmän kuin mitään muuta, että perheemme ja läheisemme saisivat elää terveenä ja pitkään. Terveydestä on alkanut tulla minulle jopa pieni kammo. Sen verran moni läheisistä ja tutuista ihmisistä on sairastunut viime aikoina vakavasti, että pelkään jotain vakavaa tapahtuvan taas pian ihan lähipiirissäkin. 

3. Haaveammattisi?
Pienenä haaveilin sisustussuunnittelijan urasta. Nykyään haaveammattini on kirjailija tai taiteilija; voisin kuvitella itseni asumaan mökille koko vuodeksi ja luomaan taidetta omien aikataulujeni mukaan. Olisi ihan kiva kyllä keksiä jokin haaveammatti, joka olisi toteuttamiskelpoinenkin. 

4. Silmiesi ja hiustesi väri?
Vihreänsinisenrusehtavat ja maantienväriset. Hiuksia värjäytän säännöllisesti ja ne ovat milloin minkäkin väriset. Sielultani olen blondi, mutta valitettavasti kaivovedessämme on niin paljon rautaa ja putkissa kuparia, että vaalet hiukset vihertyvät ja niitä ei kärsi katsella kukaan. Joten elän hiukan vastentahtoisesti tummana. 

5. Onko sinulla sisaruksia?
Ei. Ja koska olen päässyt vauhtiin kirjoittamisessa, taidan vastata tähän laajemminkin! Olen aikanaan kaivannut paljonkin sisarusta. Toisaalta elämä on helpompaa, kun monessa asiassa ei tarvitse ottaa huomioon sisaruksia. Toisaalta taas sisarus, johon olisi hyvät suhteet, olisi iso ilo ja onni! En koe, että olisin koskaan kärsinyt ainoan lapsen negatiivisista puolista, siis jakamisen taidottomuudesta tai itsekkyydestä. Toki osaan olla itsekäs ja viihdyn hirveän hyvin vain omassa seurassani, mutta... :) Nyt, kun itselläni on kaksi lasta, veljekset, huomaan että en kestä veljesten välistä riitelyä. Olen aina ajatellut, että jos minulla olisi sisarus, elämässä olisi jotain lisää ja vain positiivisella tavalla, ja sisarus olisi pelkkä ilo. Siksi en pysty suhtautumaan kovin luontevasti veljesten väliseen riitelyyn. Mieheni, jolla on sisko, ei ota lasten nahistelua ollenkaan niin vakavasti. 

6. Paras näkemäsi elokuva?
En kyllä osaa valita parasta...mutta pidän jostain syystä Kill Bill -elokuvista. Ja viimeisin ihastukseni ovat Twilightit, vaikka en olisi ikinä etukäteen uskonut! 

7. Lempimusiikkisi?
Kuuntelen musiikkia aika laidasta laitaan. Etenkin töissä kuuntelen YouTubeen tekemiäni soittolistoja; loistava tapa keskittyä omaan tekemiseen avokonttorissa. Tällä hetkellä suosikkini taustalla töissä on tämä. :)

8. Ensimmäinen ulkomaanmatkasi?
Olisikohan ollut Kanarian saarille?

9. Lempiaine koulussa?
Historiasta olen tykännyt aina. 

10. Harrastuksesi?
Tällä hetkellä ei mitään "kunnollista" (kts. syyt täältä).

11. Mitä haluaisit sanoa tämän kirjan omistajalle (= kysyjälle)?
Pidän blogistasi tosi paljon, ja toivon, että jatkat samaan malliin meidän lukijoiden iloksi! :)


Tainalta Kotomo -blogista
1. Mitäs hyvää tänään kuuluu?
Tänään kuuluu hyvää, kiitos! :) 
Olen saanut syksystä alkaen osittaista hoitovapaata ja laittanut tänään vielä siihen liittyviä papereita eteenpäin. Olen hoitovapaasta hyvin onnellinen ja iloinen. Uskon, että se on hyvä päätös lasten ja perheemme kannalta. :)
2. Olisiko susta hauska nähdä blogi-tuttuja vai pidätkö meidät mielummin täällä virtuaali-maailmassa?
Olisi hauska nähdä, ehdottomasti. :)

3. Paheesi?
Punaviini ja hyvä ruoka. 

4. Erityistaitosi?
No jopas oli paha kysymys! Olen hyvä sienestämään? :D

5. Harrastuksesi?
Pidempi vastaus täällä.

 
6. Mihin suuntaan haluaisit blogiasi viedä / näkisit sen kehittyvän?
Blogini on kehittynyt ennen kaikkea halusta kuvata paremmin. Kun kuvia ottaessa miettii niiden esittämistä muille, ja niiden avulla kerrottavaa sanomaa, niihin on mahdollista saada vielä enemmän syvyyttä. Eli haluan edelleen kehittää kuvaamisen taitoa, sekä valokuvien että niihin liittämieni tekstien avulla. Vielä enemmän näkisin kiinnittäväni huomiota teksteihin, nyt ne välillä jäävät sivuosaan. Toisaalta taas välillä on tehokasta, kun kuvat esittää ilman tekstejä. 

7. Paras rentoutumis keino?
Löhötuoli mökillä saaren kärjessä, näköala järvenselälle päin. Kesäilta, hiljaisuus, luonto, punaviinilasi. 

8. Parasta ulkonäössäsi?
Silmät.

9. Mitä tekisit ylimääräisellä tonnilla? Siis 1000 €, ei laskuihin.
Siihen on aika monta vaihtoehtoa! Joko laittaisin sen pikkuremppoihin ja sisustamiseen tai sitten lähdettäisiin matkalle.  

10. Lempi TV-sarja?
Nykyisin olen aika huono television katselija, teen mieluummin kaikkea muuta. Olen yrittänyt välttää minkään sarjan seuraamista, jotten koukuttuisi. 

11. Oletko tyytyväinen kotipaikkaasi?
Olen. Myönnän kyllä, että ystäviä ei kotipaikkakunnallani juuri ole. Muutama hyvä ystävä lähellä olisi vielä kiva juttu.  

Ja sitten ne omat kysymykseni:
1. Miten päädyit nykyiseen työhösi? Onko se unelmatyösi?
2. Mitä tällä hetkellä odotat eniten?
3. Minkä haaveen aiot joskus toteuttaa?
4. Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?
5. Missä asiassa haluaisit joskus ylittää itsesi?
6. Lempikirjasi?
7.Kissa vai koira?
8. Minkä harrastuksen haluaisit joskus aloittaa?
9. Onko sinulla viherpeukalo?
10. Bravuurireseptisi?
11. Mikä on parasta blogin pitämisessä?


Koska tämä haaste on kiertänyt jo niin monessa blogissa, en lähetä tätä enää eteenpäin. Toivoisin kuitenkin, että mahdollisimman moni teistä lukijoista innostunessaan ottaisi kysymykseni mukaansa ja vastailisi niihin! :)

2 kommenttia:

 1. Kiva, kun ehdit vastata ja pääsit ihan kirjoittamisen vauhtiinkin! Vastauksiasi oli mukava lukea. Ja niin hyvä tuo Yeke Yeke ;)

  Vielä kehaisen postauksen kukkakuvatkin, kerrassaan ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä oli tosi mukava kirjoittaa, kun pääsi vauhtiin! Ongelmani blogissa tosiaan on, että haluaisin kirjoittaa enemmänkin, mutta harvemmin saan aikaiseksi. Olen ehkä liian kriittinen omille teksteilleni, joten tarvitsen jonkun ulkopuolisen kimmokkeen päästäkseni vauhtiin :)

   Kiitos - kukkia on aina niin kiva kuvata, kun niistä tulee hyvälle mielelle. Ehkä se on se, mikä välittyy kuviinkin!

   Poista

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)