perjantai 13. tammikuuta 2012Edelleen kipeänä. Jos mahdollista, niin tänään on vielä huonompi olo kuin eilen. Eikös koko ajan pitäisi mennä parempaan suuntaan? 

Olen toista päivää kotona, levännyt ja tulossa hyvää vauhtia hulluksi. Pakollinen tarkistusmatka alakertaan pellettikattilaa katsomaan aiheuttaa hengästymisen, sydämentykytysiä ja hikoilua, joten paikallaan pitäisi pysyä. Intoa ja halua tehdä vaikka mitä olisi, mutta en pysty eikä se ole järkevää. Istun koneella kansiopinojen saartamana ja ihmettelen, koska taas pääsen siivoamaan ja järjestelemään paikkoja. 
Kuopuksen huone on kiva. Kuten kyllä esikoisenkin. Vaikka vielä kesken, silti jo viihtyisät. Kollega sanoi viikolla hyvin, istuessamme työpaikan uuden siiven uudessa ruokalassa: jotkut tilat ovat sellaisia, että niissä viihtyy heti. Sitä ei oikein osaa sanoa, miksi, mutta siellä viihtyy silti ja se tuntuu hyvältä. Kuopuksen huone on juuri sellainen; eilenkin istuin muutaman tunnin siellä nojatuolissa lukemassa kirjaa ja nautin huoneesta. Valkoinen tapetti ei siis ole kylmä, vaikka se voisi siltä hyvin tuntua juuri nyt, kun ulkona on aivan valkoista ja kylmää. Yhdellä seinällä oleva merenkulkuaiheinen tapetti on myös aika onnistunut, vaikka itse sanonkin. Siitä tuntuu tykkäävän myös dino, joka irvistää tapetin vieressä ehkä hiukan hellemmin kuin muualla. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)