perjantai 20. tammikuuta 2012

Remontin keskellä

...löytyy myös tyyniä kohtia. Kuvasta on taidokkaasti rajattu pois se kaikki valtava sotku ja näpsäisty mukaan vain se, mitä on kiva ja rauhoittava katsella. Tosin vitriinin lasista heijastuu piirrustuskokoelma, joka vielä on paikallaan. Entisenä lastenhuoneena täällä on vieläkin näkyvillä vaikka mitä lasten tavaraa ja siten vielä nuo piirrustukset kaappien ovissa. En ole raaskinut niitä vielä irrottaa ja pakata pois. Ja fiikusraukka muuten näköjään kaipaisi suihkuun. Mutta ei välitetä siitä juuri nyt.

Työhuoneessa on yksi kodin lempipaikoistani. Kun istun sohvalla siistien kirjarivien ympäröimänä ja katselen ikkunsta ulos, minut valtaa rauha. Tyyni, levollinen olotila. Kirjoissa on jotain tosiaan jotain rauhoittavaa ja tyynnyttävää. Pitäisiköhän esimerkiksi sairaaloihin lahjoittaa kirjoja, jotta niitä voitaisiin asetella rivikaupalla ympäröimään potilaita?

Jossain vaiheessa täällä pitäisi vaihtaa tapetit, mutta juuri nyt sitä ei jaksa. Rakastin näitä harmaasävyisiä tapetteja lasten huoneessa; yhdellä seinällä oli tasainen harmaa ja kahdella tuo pallollinen. Tarpeeksi selkeä mutta hauska lastenhuoneen tapetiksi ja ihanan rauhallinen tausta värikkäille leluille ja kuoseille! Jos olisin löytänyt vastaavaa, olisin tapetoinut kuopuksen huoneen jälleen tällaisella, mutta en sitten löytänyt. Mutta siellä nyt oleva valkoinen on kyllä ihan loistava sekin. 

Ja paikkaansa odottaa vielä vaikka kuinka moni esine. Pikkuhiljaa, kyllä ne siitä. :)

2 kommenttia:

  1. meillä ei taida tällä hetkellä olla kotona paikkaa josta saisi edes rajaamalla kivaa kuvaa... kaaos päivä. ;)
    ihanan seesteinen tunnelma.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hitaasti hyvä tulee. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, teet minut hyvin iloiseksi! :)